tisdag 4 april 2017

Vattkoppor

Kom på att jag inte hade nämnt att Ella åkt på vattkoppor. Ella var och bodde hos sin farmor fre-sön och tydligen hade hon insjuknat i 40 graders feber på fredag kväll för att farmor upptäckte kopporna på lördagen. Vi fick inte veta detta förrän söndagen då hennes farmor resonerade som så att det fanns ingenting vi kunde göra och hon menade på att vi inte njutit av vår helg om vi istället vart oroliga.

Hon hade såklart en poäng då jag bölade redan i bilen TILL Varberg av saknad av vår Ella. Så de har haft sjukstuga i Grästorp hela helgen. Ella hade inte nämnt oss och vart ledsen en enda gång. Utan hon hade pekat på oss på fotografier och Tine hade sagt våra namn. När vi sen kom på söndagen blev hon så glad att se oss. Hon satt i min famn länge och väl innan hon började springa runt igen. Vi fick INTE gå iväg och misstänkte hon att vi skulle försvinna så bröt hon ihop. På kvällen tog nattningen ett tag och så fort vi lämnade rummet så var hon ledsen. Hon fick till och med sitta i bärselen en stund. Pontus fick offra sig och gå och lägga sig med henne. Så visst vart hon påverkad av vår frånvaro. Men nu (peppar peppar) verkar det vara som vanligt igen.
Hon är självständig utan att ha oss i synfältet och igår kunde jag natta utan några konstigheter och hon sov sedan hel natten lång.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar