söndag 1 juli 2018

SKADEVICUP

Vicke har "spelat" Skadevi sedan i fredags.
Rättare sagt så har han försökt spela Skadevicup. För hans del har det gått sådär. Vi fick konstaterat av sjukgymnast att han har ett Schlatterknä. Därför fick Vicke hänga på låset till Ortopedservice i fredagsmorse med sin pappa för att införskaffa ett knäskydd. Det blev bättre för honom att ha det på när han sprang. Dock spelade han ändå inga hela matcher då han helt enkelt hade för ont.
Inte konstigt när han antagligen toppar smärttröskeln just nu då det är nyinflammerat. Men denna vecka ska jag och Vicke till simhallen för att träna. Bästa träningen för hans knä. Man kan inte träna bort Schlatter men det är bättre att simma än att träna fotboll. Hoppas tränarna har överseende med detta. Snacka om att Vicke kämpat sig igenom Skadevi då han verkligen ville spela.

Det blir bra med fotbollsuppehåll om någon vecka.

Iaf. Så kom Vickes lag etta i gruppen och gick därför till A-slutspel. Men första matchen i A-slutspelet hade de ett haltande lag. Målvakten hade blivit stämplat på handen av dobbar så den var svullen och blå. Han hade tejpat ihop handen för att klara matchen.
En av nyckelspelarna hade fått en ordentlig lårkaka och stod  över matchen, likaså med Vicke som fick gå av nästintill direkt pga knä. Resten av laget deppade ihop på plan från start såg det ut som.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar