söndag 16 augusti 2020

SPONTANARE TILL VÄSTERVIK ❤

Vilket olikt beslut jag/vi tog förra några helger sedan. Huset i Kungshamn var upptaget av Pontus bror med familj och våra bästa kompisar var iväg med husvagnen. Men gjorde vi? 
Jo vi bokade Västerviks enda, största och dyraste stuga och körde ett dygn i Västervik med härliga familjen Rehn/Andersson.

Vi åkte tidigt från Skövde. Pontus fick köra och Mia sov hela vägen ner. Det vart sol, bad, lek, tjöt och middag. Det blev även ett träningspass för mammorna i den starka solen. Vi sprang 3 km vilket var riktigt tungt med tanke på värmen. 

Jag och Lisa fick äran att gå och handla och då passade vi på att utforska hur kul det egentligen är att slinka förbi en restaurang på vägen för en så kallad pappa-dricka. Vi hottade upp konceptet till Cava och iskall cider.
Det visade sig inte vara helt dumt 😄


Kul att se Västerviks Resort. Väldigt stor camping. Kan nog hålla med Lisa om att den kanske var lite för stor. De mindre stugorna såg mysiga ut medan vår stora 8 bäddstuga kändes sådär. Planlösningen kunde vart bättre och det fanns en livsfarlig stege som man inte kunde släppa Felix i trots att han har stor trappvana.

Vi passade på att spana på olika husvagnar när vi väl var där. Jag och Pontus har vacklar x antal gånger med våra husvagnsplaner.
Från att köpa husvagn NU till att vänta..
Det senaste är ett nytt sparkonto namngiven "HUSVAGN". Det är vuxenpoäng på den.
Så nej det blir ingen husvagn i år. Kanske inte ens nästa år... men år 2022 kanske blir året (?).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar