lördag 14 november 2020

Vi blev bjudna till föriskompisar till Ella å Felix.
Ella och deras dotter har gått på samma avdelning fram tills Ella började i 5 års gruppen i år. Felix går i samma grupp som deras yngsta barn och det skiljer bara några månader på dem.
Detta är alltså en del av den grupp som sprungit hemma Proppen under hösten ihop.
Det har i samband med Coronapandemin blivit som så att det samma klick man har umgåtts med. Smidigt när barnen redan är på varandra hela dagarna på förskolan. Jag tror att det är fler än vi som tänker så med umgänge i dessa tider?
I alla fall är är mamma K hundspannsförare och har 9 hundar som hon tävlar med. Hon skulle ha en träningsdag med hundarna och frågade om man var intresserad av att få komma och provåka. Vi var inte sena på att tacka ja.
... och tur var väl det. Vilken fantastisk dag vi fick tillsammans. Solen tittade fram och hundarna var så fina och duktiga. 9 hundar som är så vana vid barn... fantastiskt att få uppleva.
Jag har aldrig vart i närheten av något liknande så var så häftig att få se hundarnas glädje när selarna kom och när de stod i hundspannet, hur de gnydde och skällde. Redo att få komma iväg.

Felix fick åka i första vändan med sin kompis Joar. Felix vart helt såld och blev besviken över att få gå av när turen var över. Men det passerade snabbt för Joar hade massor av traktorer och bilar på gården som  skulle undersökas.

När barnen hade fått åka så for vi iväg till ett ställe för grill och lek. Jag struntade i korven denna gång. Kostar för mycket points (viktväktarna). Så drack någon proteindryck istället för 5 points. Men ändå fick man sitta där och grilla korv efter korv till barnen.

Med på bild är btw min gamla gymnasiekompis Lantz. Som inte längre heter Lantz. Vilket tydligen tar en tid att lära om sig på. Han var en av mina närmre kompisar på gymnasiet. Efter gymnasiet flyttade han till Göteborg. Men återvände till Schlätta för ett par år sedan och då började hans barn på mina barns förskola. Världen är bra liten 😀


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar