måndag 3 december 2018

SÖNDAGSINNEBANDY

Söndagen bjöd på innebandy i Lidköping.
Vicke är ju hos sin pappa men alla i vår familj åker mer än gärna på matcherna om tillfälle ges.

Hallen i Lidköping var inte helt klockren. Faktiskt rätt värdelös ur supporterperspektiv. Men vi blev invinkade av Goa Ida m. Familj så Ella och Meya fick hänga. Söta tjejer.

Vicke fick för första gången stå och skämmas i utvisningsbåset. Han tacklade in en kille i sargen. Enligt mig rätt fult.
Övriga sa att det faktiskt var axel mot axel, men det är ju inget man ska göra så nära sargen. Givetvis pratade vi om detta efter matchen. Killen som Vicke tacklade över sargen var tydligen inte glad alls på honom resterande tid av matchen. Så han hade armbågat Vicke tre gånger i ansiktet vid tre olika tillfällen.
Inte heller ok. Inte någonstans. Men hoppas Vicke lärde sig en läxa att om man gör såna saker så kan det bli lite dålig stämning efteråt. Det är bättre att köra ett rent spel. Han har ju talangen att inte behöva köra fult för att vinna bollar så känns rätt onödigt.

Anyhow. Skövde kunde åka hem med 3 poäng rikare. De behåller sin serieledning. Men övriga lag ligger fortfarande och flåsar i nacken.

Efter matchen bestämde vi oss för att äta på Mc Donalds innan vi for hemåt. Vi var inte de enda Skövdebor som tänkte så.
Bl.a satt Vicke m. Familj där inne 😀

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar