tisdag 3 april 2018

15 h tjejjen

Här har vi Ella som började på 15 h dagis idag. Vilket innebär 9.00-14.00 tre dagar i veckan. Hon hade nog saknat dagis lite grann för hon slängde sig rakt in i leken.
Jag tar ju nya bebisens föräldradagar från och med idag, det är därför jag får lov att ha Ella på 15 h. Så skönt att faktiskt få vila. Låg i sängen mestadels av dagen. Sov en stund vilket är grymt skönt då nattsömnen är helt fucked up med alla kissningar och spring till Ellas rum.
Hon brukar sova hela nätter men hon har vart förkyld sedan i söndags och därför sover hon kasst.

Efter dagis mellanlandade vi hemma en stund innan vi åkte ner till stan för att köpa vårskor. Det är bara Eurosko som har märkesskor i denna stad. Men det är alltid superbra service där. Väger upp för att skorna är några hundralappar dyrare än på webben. Ella älskar den butiken...de har en del roliga leksaker där haha.

Det blev ett par lila vattentäta Kavatsneakers till dagis. Inte supersnygga men funktionella. Sen smög även ett par vita Adidassneakers m. rosa stripes med också :P
Ella vart helnöjd!!
Skönt att ha detta avklarat innan BF.
Nu är det bara Vicke som behöver fotbollsskor, hoppas dock att hans pappa hinner ordna detta. Hans Lyle & Scottjacka vårjacka kommer nog på posten när som helst. Sen är Kidsen nästintill vårkittade och klara!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar