onsdag 16 september 2020

AFTERNOON TEA

Idag har vi avnjutit en afternoon tea på Karstorps Säteri jag, Hanna och Frida. Det vart verkligen en Coronaanpassad sittning. Vi fick en egen hall för oss själva. Kändes lyxigt att få vara "ifred" och tjöta. 


Jag fullkomligt älskar konceptet och jag längtar tills den dagen då jag får pröva en riktigt dyr lyxig afternoon tea i London ❤

Vår bokning startade 17.00 och jag vart den som blev sen pga att jag var tvungen att hjälpa Pontus att lirka med Felix. Han är troligtvis den gladaste ungen jag haft. Men givetvis tenderar han att uppvisa gött 2 års trots.. typ som idag då småttingarna skulle springa Proppen direkt efter föris och Felix vägrar: "NÄ JA TANNA HÄMMA" 
Då brukar jag vara den som får honom att lämna sin låsning.

Tillbaka till min afternoon tea berättelse.
Jag tog mig friheten att tjöta på om kommande bröllop och saker som jag behövde feedback kring. Det börjar kännas osäkert IGEN pga Covid-19. Skönt att få ventilera lite ibland 🙂
Till slut blev vi faktiskt, vänligt men bestämt utkastade då hotellet stängde. Klockan var då efter 21 och jag hade missat barnens nattningar. Pontus nattar givetvis båda utan problem men det stack ändå till lite med det dåliga samvetet att inte vart med barnen på en hel kväll.
Dock vart kvällen precis asgrym så det övervägar de dåliga samvetet.

Nu måste jag sova för imorgon behöver jag all energi som jag bara kan ha.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar