måndag 22 januari 2018

Nu blev det lite jobbigt....

Den meningen så Ella efter en stund in på provtagningen. Blev nästan full i skratt, vad hände med - ont? - ajj?

Nu är besöket klart. Vi fick en riktig usel ST läkare som jag till slut inte klarade av.
Allt för ofta träffar man proffsig vårdpersonal som kan bemöta och informera på ett tryggt sätt. När jag ville veta vad skillnaden mellan ett blodprov och pricktestet var så så hon att det var samma och hänvisade till att hennes beslut fått stöd hos specialistläkaren.
Efter att ifrågasatt och ifrågasatt utan att fått ngt annat svar än att det är samma och att hennes chef tycker som hon kan jag till slut lista ut på egen hand att det inte riktigt är samma. Med ett pricktest kan man fånga ett större område. Det är just detta som de beslöt sig för att utesluta för min dotter. Hon skulle bara få utredning på födoämnena. Läkaren såg lätt bajsenödig ut och hade glitter i halva ansiktet från sin glitterögonskugga. Jag hoppas verkligen att hon kommer behärska sitt yrke bättre med några års erfarenhet i bagaget för henne vill jag aldrig mer träffa på en barnavdelning.

Så med det sagt; Ella skötte provtagningen bra och bägge sjuksköterskorna som vi haft idag var verkligen 10 poäng.
Erfarna, trygga och som faktiskt pratade med just Ella.

Promenad till och från sjukhuset gick också bra. Från vårt hus fram till förlossningen tog det mig 20 min att gå och då gick jag så fort jag bara kunde med barnvagnen. Ignorerade sammandragningarna som kom i uppförsbackarna. Det gick bra... men j*var vad ont jag fick så fort jag slappnade av.
Snart har 70 % av denna sega graviditet passerat. Så nu börjar man se ljuset på tunneln. Dax att börja kolla på sulky till Ella för snart kan hon inte längre låna bebisens vagn.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar