tisdag 5 juni 2018

TISDAG PÅ SJUKHUSET

7.30 imorses startade dagen med sjukvården då blodprov togs ur infarten på Felix. Han var inte glad.. Sen blev han bara ledsen... Ledsen och hungrig! Tur att han tar nappen. Den har vart en lifesavior flera gånger under de senaste dygnen. Felix vägdes även på morgonen och han hade gått ner ytterligare ca 200 g. Väldigt vanligt tydligen när man får på dropp.

En ny koordinator kom in och berättade att Göteborg kontaktat henne men då Felix blodvärden fortfarande var dåliga så var det inte aktuellt att boka in honom för op. idag. SKIT!! Vi trodde inte det var möjligt att få bli inbokade idag sen fallerar det pga att Felix fortfarande inte återhämtat sig från uttorkningen. Koordinatorn tyckte ändå att allmänhälsa var bra på Felix och skulle ta en ny kontakt med Göteborg. Ja men då var det åter fullt i Göteborg... så nu får vi hålla tummarna att Felix återhämtar sig så fort som möjligt så det kan bli möjligt för Skövde att ta en ny kontakt på torsdag morgon. Fram tills operationen ska han få dropp här på avdelningen i Skövde.
Nästa blodprov ska tas ikväll.
Idag så har vi suttit och myst i sängen, jag har landat lite mer i allt och vågar numera hålla honom trots slangarna.
Framåt lunch fick jag hjälp av personalen att passa Felix så jag kunde springa iväg och köpa schampo och balsam + lite lunch på Pressbyrån.

Senare idag kommer familjen och hälsar på.

Jag saknar allihopa så ska bli skönt ❤

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar