måndag 24 september 2018

ÖPPNA FÖRSKOLAN

Nu är bägge småttingar vägda och mätta.
Ella som hade åkt på en efterkontroll nu vid 3 år pga övervikt enligt förra kontrollen vid 2 1/2 år. Men precis som vi trodde så hade hennes viktkurva planat och hon hade gjort ett längdsprång på 4 cm. Så numera klassas hon inte som överviktig. BVC frågade hur vi hade jobbat med detta. Hehe knappt alls är svaret. Vi var inte direkt oroliga och har levt som vanligt. Ella fick i princip glass varje dag vi var på stranden i somras osv.
Felix följer istället sin kurva och väger numera in på prick 9 kg och är 69 cm lång.
Varken Ella eller Victor var så stora vid 5 månader. Det känns som han är rätt lång för sin ålder (?!). Idag stod även vaccin på schemat och det var inte alls kul. Sockervattnet hjälpte föga (läs; inget alls). Felix var så ledsen men sen stensomnade han kom i bilbarnstolen. Eftersom han sov så åkte jag faktiskt till öppna förskolan i stan. En tjej som också har ett -15 barn i Ellas förskolegrupp ville att vi skulle hänga med dit. Det vart en rejäl hit. Ella älskar öppna förskolan. Ella och Alice lekte gärnet. Från 11.00-15.30.
Felix var också nöjd, sov, åt, satt och log... bajsade även två gånger. Trevligt trevligt.

Det var väldigt skönt att vart iväg halva dagen eftersom jag hade 2- dag. Tiden gick fort och samtliga barn var nöjda efteråt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar