söndag 7 oktober 2018

KORVSTOPPNING OCH SURKÅL

Framåt sen lördageftermiddag begav jag och Lisa mig från husets lugn. Vi blev ombedda av köpa med oss surkål. Ja då sa vi, och tog vägen förbi lager 157 och Stallsiken 😀. Vi roade oss med att köpa likadana äventyrsbyxor till våra fantastiska sambosar. Det tyckte vi var kul. Ella fick även en tofsmössa. Vicke var ingen idé att köpa något till. Jag spår att han kommer vilja beställa från kidbrandstore.

Våra sambosar hade roat sig med att göra hemmagjord korv.... Detta bjöd dem på denna lördag. De grillade även flankstek och karré. Det var ingen risk att man skulle gå hungrig därifrån. Barnen fick lördagsgodis och var rääääätt nöjda med det. Det blev en tidig kväll då alla föräldrar var lite småslitna. Så vid 21 var vi hemma igen. Ella något missnöjd då hon verkar vara redo att flytta ut till Lisa och Jonte.
Men hon somnade på 3 sek när Pontus nattade henne. Vi hann få lite vuxentid. Vi satte våra rövar i varsin soffdel och bara tjötade. Vips var klockan 23 och Pontus ville sova. Snipp snapp snut, så var sagan slut.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar